Velkommen til ast4.org

 Ast4.org er et nettmagasin startet opp av to lidenskapelige personer som er mer enn middels opptatt av reiser og teknologi. Derfor er dette den perfekte nettsiden for deg som er nysgjerrig på morsomme teknologiske duppeditter, samt på både tradisjonsrike og mindre kjente, kanskje litt sære reisemål samt diverse nyheter fra hele verden! Dersom du er på jakt etter helt objektiv informasjon, er kanskje ikke nettmagasinet vårt det riktige for deg, men dersom du er på jakt etter morsomme tekster med en særegen, personlig og litt sprø vri, ja da har du kommet til helt riktig sted. Du kurer kanskje på hva teknologi og reiser har med hverandre å gjøre? Det er kanskje ikke helt åpenbart, men det er en del av hva som gjør nettmagasinet vårt så spesielt. Det er lett å finne fram på nettsiden vår, enten du er interessert i kun et av emnene eller begge, og det er som sagt denne særegne miksen som gjør at vi skiller oss ut fra mengden!

Om reiser hos ast4.org

Hos oss finner du en rekke artikler om reisemål og tips til hva du kan gjøre på ulike steder verden over. Den reiselystne av oss skriver personlig, informativt og morsomt om en rekke spennende steder, og er du i tillegg opptatt av mat på reisen, vil du finne en masse unik informasjon her. Hverken maten eller tekstene er hverdagskost!

Om teknologi hos ast4.org

Den teknologiske utviklingen i dag er så rask at det er jammen ikke enkelt å henge med i svingene. La oss hjelpe deg! I nettmagasinet vårt tilbyr vi lærerike artikler om en rekke teknologiske duppeditter, men vær sikker på at tekstene ikke er belærende, de har oftest en unik og helt personlig vri, og en personlig mening. Vi er tydelige på hva tekstene våre inneholder, enten de er for det meste informative eller de er anmeldelser av ulike produkter. La oss guide deg gjennom de aller nyeste teknologiske oppfinnelsene. Vår teknologiske halvpart er en supernerd opptatt av maskiner og vitenskap, som følger med på absolutt alt som skjer, slik at du bare trenger å lese nettmagasinet vårt.

Det er altså to entusiaster som står bak dette nettmagasinet. Vi er derfor et svært godt valg for deg som er på jakt etter et unikt nettmagasin om reiser og om teknologi, her finner du en rekke tips og ideer vi håper vil inspirere deg.