Favorittappene mine akkurat nå

Har du akkurat kjøp ny iPhone? Kanskje til og med selveste iPhone 7? Eller kanskje du bare har en ettermiddag ledig, og tid til å laste ned nye apper? Nedenfor følger en oversikt over mine favoritter, noen av dem er kjempepraktiske må-ha apper, andre er med på lista fordi de er på en eller annen måte unike, morsomme eller underholdende. Og har du Android, fortvil ikke, jeg har tips til deg også.

De beste appene til iPhone

favoritt appeneDersom du bruker Gmail (og det gjør vel de fleste, eller?) bør du laste ned Inbox fra Gmail. Denne appen organiserer e-posten din på en flott måte, slik at du finner fram kjapt i e-postene dine når du har behov for det. Appen har en egen «snooze»-funksjon som gjør at du kan be om å bli minnet på en viktig e-post senere. Photoshop fix er en annen stilig app! Du trenger ikke tilgang til datamaskin for å ha tilgang til en mengde populære funksjoner fra Photoshop. Med denne appen kan du oppgradere bildene dine (helt til det nærmest ugjenkjennelige dersom du ønsker det) helt gratis. Spotify er fortsatt flott, og alt er jo bedre med musikk? Med appen til Spotify kan du høre på alle spillelistene dine på farta, og dersom du er lei av alt du har, kan du høre på radio med denne appen. Kanskje du holder på å skrive den neste store bestselgerromanen? Med appen Evernote kan du både ta notater, samt lagre ulike bilder og artikler som kanskje har inspirert skrivingen din. For deg som er fan av Twitter, er appen Tweetbot en må-ha app. Med denne appen går du ikke glipp av tweets, og du holder deg oppdatert hele tida. Vil du spille poker? Øv opp ferdighetene dine med gratisappen Zynga poker. Spill mot venner eller mot tilfeldige motstandere. Det finnes også en rekke spilleautomat-apper til iPhone, prøv Koi Princess!

De beste appene til Android

favoritt appeneDen første appen jeg vil nevne her, er tilgjengelig både til Android og iPhone, nemlig appen Forza Football. Dette er virkelig den stiligeste appen for fotballfans som vil være lynraskt oppdatert! 180.no er en må-ha app for alle. Har du blitt oppringt og ikke vet hvem det er, fikser denne appen det umiddelbart, og det er toppers at denne appen fortsatt er gratis. Appen Swiftkey er et godt alternativ til nytt tastatur, med utrolig god autokorrektur. Det er ekstra supert at denne appen skjønner selv om du skriver engelsk eller norsk for øyeblikket, og automatisk justerer ordforslagene. Til slutt, dersom du er på jakt etter en bedre app for væroppdateringer enn den som allerede er på smarttelefonen din, anbefaler jeg å prøve appen Morecast.